Pink overnight oats
Havermout als ontbijt. Velen vinden het eentonig en saai, maar je kan er zooooooo oneindig mee variëren! Probeer eens een andere melk, wat fruit of zelfs groenten!
Deze keer maakte ik een prachtige roze versie. Hoe mooi is dit? Als basis bevroren framboosjes en wat (kokos)melk. Een hele eenvoudige variant voor jouw havermoutontbijtje morgen :-).
MACRONUTRIËNTEN (voor 1 portie)
309 KCAL - 8,1g FAT - 40,8g CARBS - 8,8g PROTEIN
Recept – (voor 1 ontbijtje)
Pink overnight oats met frambozen
45g havermout
60g bevroren frambozen
125ml plantaardige melk (ik gebruikt alpro kokos)
1 tl chiazaden
1 tl honing
1 limoen
enkele verse frambozen
eventuele andere toppings naar keuze (kokosschilfers, amandelschilfers, besjes, etc)
Bereidingswijze
Begin met het blenden van de bevroren frambozen met de melk. Laat stevig blenden tot een stevige halfbevroren massa.
Weeg de havermout af en voeg de chiazaden toe.
Voeg het frambozenmengsel bij de havermout en chia en voeg daarna ook nog de honing en het sap van 1/2 limoen toe. Eventueel kun je wat zeste van limoen ook toevoegen.
Meng goed. De oats zijn nu klaar om een nachtje (of minimum 3u te rusten).
De volgende morgen kun je je ‘pink oats’ nog wat afwerken met verse frambozen en toppings naar keuze!
smakelijk!