French toasted bananenbrood
Ik let erg op het gebruik van mijn ‘restjes’ en probeer zo weinig mogelijk eten weg te gooien. Ik probeerde mijn restje bananenbrood terug om te toveren in een lekker gerechtje!
Maak je soms een bananenbroodje (zie recept) en heb je ook soms een restje over? Is het niet meer zo zacht en wat taai om zo nog op te eten? Gooi het niet weg want dit het ideale receptje: wentelteefjes maar met bananenbrood!
Als je je bananenbrood ‘french toast’ dan eet je het wel best onmiddellijk lauw op. Enjoy!
MACRONUTRIËNTEN (voor 1 portie)
379 KCAL – 11g FAT – 53g CARBS – 15g PROTEIN
Recept – 1 portie
French toasted bananenbrood
2 sneetjes bananenbrood
1 ei
Scheutje sojamelk
Scheutje honing
Snufje kaneel/speculaaskruiden
Afwerking: Griekse yoghurt, verse vruchten
Bereidingswijze
Meng het eitje met een klein scheutje sojamelk. Kluts goed door elkaar.
Doe er een klein beetje honing bij en wat kaneel.
Laat de sneetjes bananenbrood er enkele minuten in weken.
Bak de geweekte sneetjes bananenbrood in een pan in een beetje kokosolie.
Serveer met Griekse yoghurt en verse vruchtjes.